Κατασκευή ιστοσελίδας Λάρισα

Κατασκευή Ιστοσελίδων για ΑΜΕΑ (Πρότυπο WCAG 2.0)

Το πρότυπο WCAG 2.0, Web Content Accessibility Guidelines, ορίζει τις παραμέτρους ώστε μια ιστοσελίδα να χαρακτηρίζεται ως φιλική για ΑΜΕΑ. Η ύπαρξη μιας τέτοιας ιστοσελίδας διευκολύνει της πρόσβαση σε ανθρώπους με ειδικές ανάγκες , οι οποίο μπορούν να πλοηγηθούν στην ιστοσελίδα σας με εύκολο τρόπο. Με αυτόν τον τρόπο τα ΑμΕΑ έχουν την δυνατότητα να δουν το σύνολο των δραστηριοτήτων της εταιρείας σας. Η συμμόρφωση με τις οδηγίες για την προσβασιμότητα του Περιεχομένου για τον Παγκόσμιο Ιστό της Κοινοπραξίας για τον Παγκόσμιο Ιστό (W3C) προσδιορίζεται σε τρία επίπεδα: Α, ΑΑ και ΑΑΑ.Τα τελευταια χρόνια επιδοτούμενες ιστοσελίδες μέσω ΕΣΠΑ ζητάνε την συμβατότητα στις ιστοσελίδες σύμφωνα με το πρότυπο WCAG 2.0.

Οι ιστοσελίδες τέτοιου τύπου παρουσιάζουν μειωμένη αισθητική, λόγω της απλότητας που πρέπει να έχουν και για αυτό συνήθως τις τοποθετούμε σαν εναλλακτικές, βάζοντας το εικονίδιο του accessibility στην κεντρική ιστοσελίδα.

Η FIRSTIN.GR, κατασκευάζει την ιστοσελίδα σας έχοντας όλες εκείνες τις προϋποθέσεις ώστε η σελίδα σας να θεωρείται WCAG 2.0 compliant.
Ενδεικτικά λαμβάνουμε υπόψη και δημιουργούμε τις ιστοσελίδες σας με βάση τα παρακάτω κριτήρια:
Η ιστοσελίδα:

  • είναι text-oriented
  • δεν έχει βίντεο ή ήχο
  • έχει δομή ιεραρχημένη
  • έχει απλουστευμένη διάταξη
  • παρέχει μηχανισμούς που βοηθούν τους χρήστες να εντοπίζουν περιεχόμενο, να προσανατολίζονται και να περιηγούνται σε αυτό
  • έχει ευανάγνωστο περιεχόμενο
  • έχει περιεχόμενο προβλέψιμο

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σήμερα στο 2415008005 ή στο 6936969988 για να ενημερωθείτε για το πρότυπο προσβασιμότητας και πως μπορεί αυτό να εγκατασταθεί στην ιστοσελίδα σας ή πως θα δημιουργήσουμε μια νέα ιστοσελίδα σύμφωνα με το πρότυπο WCAG 2.0 που απαιτεί το ΕΣΠΑ.

ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα σας αποστείλουμε άμεσα την προσφορά μας.

Επωνυμία Επιχείρησης :
Δραστηριότητα Επιχείρησης :
Διεύθυνση :
Ονοματεπώνυμο Υπευθύνου Επικοινωνίας:*
Τηλέφωνο :*
E-mail :
Μήνυμα :
Γράψτε τον Κωδικό :

Ετικέτες: Κατασκευή Ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη, Κατασκευή Ιστοσελίδων Πειραιάς, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, Κατασκευή Ιστοσελίδων Λάρισα, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, Δημιουργία Ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη, Δημιουργία Ιστοσελίδων Πειραιάς, Δημιουργία Ιστοσελίδων Λάρισα, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, Κατασκευή Ιστοσελίδας Θεσσαλονίκη, Κατασκευή Ιστοσελίδας Πειραιάς, Κατασκευή Ιστοσελίδας Λάρισα, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, Δημιουργία Ιστοσελίδας Θεσσαλονίκη, Δημιουργία Ιστοσελίδας Πειραιάς, Δημιουργία Ιστοσελίδας Λάρισα, ΕΣΠΑ 2014-2020, ΕΣΠΑ 2016, Κατασκευή Ιστοσελίδων με το νέο ΕΣΠΑ 2014-2020, Κατασκευή Ιστοσελίδων για ΑΜΕΑ, Κατασκευή Ιστοσελίδων με το πρότυπο WCAG 2 0

ΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ